Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان- شهردار اصفهان خبر از بهره برداری فاز اول شهرک سلامت با حضور وزیر بهداشت همزمان با روز خبرنگار داد.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، مهدی جمالی نژاد صبح پنجشنبه گزارشی از روند فعالیت های مدیریت شهری اصفهان ارایه داد و تصریح کرد: پروژه های زیست محیطی شهر اصفهانبا اعتبار دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهردار اصفهان ادامه داد: در این ایستگاه تصفیه خانه تکمیلی پساب سپاهان شهر برای آبیاری عرصه های جنوبی اصفهان به بهره برداری رسید که می تواند نجات بخش فضای سبز جنوب شهر اصفهان باشد.

وی ادامه داد: یکی دیگر از پروژه ها ایستگاه پمپاژ و خط انتقال پساب تصفیه خانه سپاهان شهر بود که برای آبیاری فضای سبز شهر اصفهان با ظرفیت پمپاژ ۱۴۰ لیتر در ثانیه و با طول خط انتقال پنج کیلومتر مورد بهره برداری قرار گرفت.

جمالی نژاد با اشاره به افتتاح ایستگاه پمپاژ و خط انتقال پساب تصفیه خانه شاهین شهر و همچنین استفاده از پساب شمال شهر اصفهان گفت: این پروژه های بزرگ مشکلات آبیاری فضای سبز شمال و جنوب شهر اصفهان را تا حدودیبرطرف می کند.

وی اعلام کرد: انعقاد قرارداد سرمایه گذاری توسعه شبکه جمع آوری فاضلاب شهر اصفهان به ازای واگذاری پساب به منظور توسعه فضای سبز شهر اصفهان به مبلغ ۲۳۸ میلیارد تومان به روش بیع متقابل میان شهرداری اصفهان و شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان نیز منعقد شد.

شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری برای تکمیل شبکه جمع آوری فاضلاب شهر اصفهان در ازای واگذاری پساب بین شهرداری اصفهان و اداره آب و فاضلاب برای اولین بار در کشور انجام می شود.

پروژه نگین شهر مورد توجه فعالان اقتصادی

وی با اشاره به افتتاح طرح های شهرداری اصفهان در ایستگاه شصت و پنجم نیز اظهار کرد: در این ایستگاه مردم اصفهان شاهد رونمایی از پروژه های مشارکتی شهر بودند.

جمالی نژاد با اشاره به احداث پروژه نگین شهر، افزود: این پروژه با زیربنای ۲۱ هزار مترمربع در خیابان چهارباغ بالا با مشارکت شهرداری اصفهان و عمران مسکن ایران و شرکت های زیرمجموعه بنیاد مستضعفان ساخته شده است.

وی ادامه داد: پروژه نگین شهر شامل مبلمان شهری و مجتمع تجاری و اداری است که در نقطه حساسی از شهر قرار گرفته است.

شهردار اصفهان با بیان اینکه در پروژه نگین شهر، آورده شهرداری اصفهان زمین و عوارض و آورده سرمایه گذاران طراحی و ساخت بوده است، گفت: پارکینگ این مجموعه ۲۰۰ دستگاه خودرو را در خود جای می دهد.

وی خاطرنشان کرد: دفاتر اداری پروژه در طبقات بالا قرار دارند و موقعیت خاص این پروژه دفاتر کار بی نظیری را در اختیار فعالان اقتصادی قرار می دهد.

جمالی نژاد اضافه کرد: در این مجموعه ۱۲۳ واحد تجاری و ۱۳ مجموعه اداری پیش بینی شده است.

شهردار اصفهان با تاکید بر اینکه شهر اصفهان می تواند پیشتاز در پروژه های عمرانی باشد، گفت: در شهر اصفهان ۱۱۸۰ پروژه محله محور داشتیم و امروز نیز شاهد کلنگ زنی و افتتاح پروژه های عمرانی و خدماتی منطقه ۱۲ شهرداری اصفهان خواهیم بود.

وی ادامه داد: بنا داشتیم تا هفته ای یکبار پروژه های شهری اصفهان را افتتاح کنیم اما در حال حاضر با پشتکار، تلاش جهادی و جهش عمرانی هفته ای سه بارافتتاح پروژه ها انجام می شود.

جمالی نژاد این نوید را هم به شهروندان اصفهانی داد که در کنار افتتاح پروژه های محله محور، پروژه های بزرگ شهری هم آماده بهره برداری هستند.

وی یادآور شد: امروز آرزوی ۵۰ ساله شهروندان اصفهان مبنی بر راه اندازی خط شمال به جنوب اصفهان برآورده شده زیرا خط یک قطار شهری اصفهان تکمیل شده و آماده مسافرگیری است.

شهردار اصفهان از بهره برداری فاز اول شهرک سلامت خبر داد و گفت: فاز اول این پروژه عظیم در روز ۱۷ مرداد ماه سال جاری که مصادف با روز خبرنگار است، با حضور وزیر بهداشت افتتاح می شود و عملیات اجرای فازهای بعدی هم به بازه زمانی کوتاه انجام خواهد شد.

وی تصریح کرد: شهرک سلامت می تواند الگویی برای سایر سرمایه گذاری ها در بخش بهداشت و درمان باشد.

جمالی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود اظهارکرد: در راستای ساماندهی مشاغل شهری، پروژه های جنبی شهرک امیرکبیر طی چند روز آینده افتتاح می شوند و در روزهای پیش رو همچنین مردم شاهد افتتاح پروژه های استقلال، اشکاوند، پردیس هنر و پروژه های تفریحی در ناژوان خواهند بود.

وی ادامه داد: کلنگ پردیس خانواده نیز به زودی به زمین زده خواهد شد.

شهردار اصفهان اظهارکرد: در عین حال شهرداری اصفهان تفاهم نامه هایی را نیز منعقد کرده است که از جمله آنها می توان به تفاهم نامه خط سه و توسعه خط یک قطارشهری اصفهان بین شهرداری اصفهان و بنیاد مستضعفان اشاره کرد.

وی اضافه کرد: این تفاهم نامه برای عملیات اجرایی سازه تونل، پل و ایستگاه‌های توسعه خط یک از ایستگاه قدس تا مقابل دانشگاه صنعتی اصفهان به طول تقریبی ۵.۴ کیلومتر و احداث سازه تونل و ایستگاه‌های خط سه از میدان آزادی تا پایانه جنوب غرب اصفهان به طول ۸.۸ کیلومتر به امضا رسید.

جمالی نژاد خط یک قطار شهری را ستون فقرات قطار شهری اصفهان خواند.

وی همچنین اعلام کرد: تفاهمنامه همکاری شهرداری اصفهان با بنیاد مستضعفان جهت احداث پروژه عظیم شهر بازی شرق اصفهان امضا شد.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۲۶۵۴۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نخستین جلسه ستاد مدیریت شهرک سازی کشور در سال ۱۴۰۳ به ریاست سعید غفوری رئیس هیأت مدیره و سرپرست شرکت عمران شهرهای جدید و رئیس ستاد شهرک‌سازی کشور، و سایر اعضا شامل نمایندگان وزارت کشور، نیرو، جهاد کشاورزی، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، راه و شهرسازی و نماینده سازمان ملی زمین و مسکن برگزار شد.

غفوری در این جلسه با تأکید بر اینکه تمامی اقدامات چه در حوزه شهرک سازی و چه در پیشبرد طرح توسعه سکونتگاه‌های ساحلی جنوب کشور باید مطابق قانون و مصوبات مربوطه باشد گفت: تا کنون پروانه تأسیس چند شهرک دولتی صادر شده و اولین پروانه بهره برداری شهرک دولتی نیز توسط دبیرخانه ستاد صادر شده است. نظام‌مند کردن شهرک‌های خصوصی نیز با اقدامات مثبت ستاد پیشرفت چشمگیری داشته است.

وی بر همراهی ستاد شهرک‌سازی برای تقویت نقش‌آفرینی شهرک‌ها در تأمین مسکن تاکید کرد.

گفتنی است طبق گزارش آماده شده از سوی دفتر شهرسازی و معماری شرکت عمران شهرهای جدید از زمان شروع دولت سیزدهم و مطرح شدن احداث مسکن برای اقشار کم‌درآمد، در قالب طرح نهضت ملی مسکن، استفاده از ظرفیت بالقوه شهرک سازی، به عنوان مکمل در کنار اختصاص اراضی شهرهای جدید و یا الحاق به محدوده شهرها، به منظور تأمین زمین مورد نیاز برای طرح نهضت ملی، در دستور کار شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید قرار گرفته و با حمایت‌های اعضای ستاد، تاکنون بیش از ۱۰۰ هزار واحد ظرفیت تولید مسکن در این حوزه ایجاد شده است.

ستاد مدیریت شهرک‌سازی کشور، به عنوان بخش سیاستگذاری و مرجع تصویب طرح آماده سازی و طراحی شهری شهرک‌ها مستقر در شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید، به عنوان بازوی سیاستی و مرجع صدور پروانه تأسیس و پروانه بهره‌برداری شهرک‌ها، می‌تواند نقشی پررنگ در مسیر تحقق اهداف دولت برای تأمین مسکن و ساماندهی نظام سکونتگاهی داشته باشد.

در این راستا، ستاد مدیریت شهرک سازی کشور در سال ۱۴۰۲، در اجرای مصوبات شورای‌عالی شهرسازی و معماری، با برگزاری جلسات مستمر بررسی طرح شهرک‌ها، طرح سه شهرک دولتی در پیرامون شهرهای یزد و قم را مصوب نموده و پروانه تأسیس سه شهرک پیش گفته را با ظرفیت جمعیت پذیری و تولید مسکن در مجموع به میزان بیش از ۷۳ هزار نفر و حدود ۱۸۵۰۰ واحد مسکونی در ۱۰۲۴ هکتاری زمین، صادر کرده است. علاوه بر این پروانه بهره‌برداری برای فاز نخست شهرک مسکونی دولتی پردیس زندگی یزد نیز در روزهای پایانی سال گذشته صادر شد.

همچنین در سال ۱۴۰۲، مجموعاً ۱۳ پیش پروانه برای احداث شهرک‌های مسکونی دولتی توسط شرکت عمران شهرهای جدید صادر شده است. ظرفیت جمعیت‌پذیری و تولید مسکن در این شهرک‌ها که در استان‌های فارس، البرز، آذربایجان‌شرقی، یزد و قم قرار گرفته‌اند، به ترتیب ۳۴۸ هزار نفر و در حدود ۱۰۵ هزار واحد ظرفیت است.

در مجموع می‌توان گفت که ستاد مدیریت شهرک سازی در سال گذشته، بیش از ۸۶۰۰ هکتار اراضی دولتی را برای تأمین و عرضه مسکن در ابعاد مختلف در دستور کار قرار داده و در مدار برنامه ریزی و اجرا قرار گرفته‌اند.

علاوه بر موارد پیش گفته، شرکت مادر تخصصی عمران شهرهای جدید به عنوان دبیرخانه دائمی ستاد مدیریت شهرک سازی کشور، در سنوات گذشته (از سال ۱۳۹۹ تا ابتدای سال ۱۴۰۲) مطالعه امکان‌سنجی، مکان‌یابی و تهیه طرح جامع ۴۰ شهرک را در ۱۳ استان کشور به انجام رسانده و با هماهنگی صورت گرفته، برای انجام عملیات اجرایی در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن قرار داده است. ظرفیتی که بدون شک می‌تواند پشتیبانی قابل توجهی برای تولید و عرضه مسکن در کشور تلقی شود.

در کنار این موضوعات، رسیدگی و نظارت بر شهرک سازی بخش خصوصی در ستاد شهرک سازی کشور به عنوان یکی از مأموریت‌های قانونی ستاد مورد اهتمام بوده است. به گونه‌ای که در طی دو سال اخیر، وضعیت شهرک‌هایی که گاهاً ۱۵ سال بلاتکلیف بوده‌اند، مشخص شده و از آن میان، پروانه بهره‌برداری ۳ شهرک خصوصی با ظرفیت واحد پذیری بیش از ۵ هزار واحد صادر شده است. رسیدگی به وضعیت مدیریت و ساخت و ساز و نظارت بر شهرک‌های نیمه‌تمام و رها شده نیز در قالب دستورالعمل ترویج شهرک‌سازی از دیگر اقدامات ستاد شهرک‌سازی است که تمامی پهنه‌های کشور را در بر گرفته و در چارچوب آن، امید است، بخشی از وضعیت ساخت و سازهای بی ضابطه و نابسامان گذشته مورد رسیدگی واقع شود.

کد خبر 6095091 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیریه روستایی کشور با حضور معاون رييس جمهور/همت ۱۰۰ میلیارد تومانی خیرین
  • افتتاح بزرگترین درمانگاه خیّریه روستایی کشور
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • بهره‌برداری از سامانه گرمسیری ۹۰ هزار تن به محصولات زارعی استان اضافه می‌کند
  • افتتاح مدرسه خیرساز در خنداب
  • نخستین پروانه بهره‌برداری شهرک دولتی صادر شد
  • افتتاح اقامتگاه سنتی دربند در مهدیشهر
  • ۱۲ پروژه با حضور رئیس سازمان زندان‌ها در هرمزگان به بهره‌برداری رسید
  • ۸۱ پروژه بهداشت و درمان گیلان آماده بهره برداری
  • ◄ احداث و بهره‌ برداری از ۲ جایگاه شارژ سریع خودروهای برقی در اصفهان