Web Analytics Made Easy - Statcounter

با بهره برداری از مرحله نخست شهرک سلامت، استان اصفهان قطب گردشگری سلامت کشور می شود. به گزارش خبرگزاری صداوسیما،این استان به عنوان یکی از قطب‌های درمانی و گردشگری کشور با ظرفیت های متعدد ،نقش بسزایی در جذب گردشگر درمانی دارد که افتتاح شهرک سلامت زمینه توسعه این صنعت گردشگری را در کشور فراهم کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این طرح ملی در پنج مرحله شامل 33 کلینیک تخصصی،25 پارکلینیک، هتل پنج ستاره 12طبقه، بیمارستان هزار تختخوابی و مجموعه پارکینگ ها طراحی شده است که قرار است مرحله نخست آن فردا با حضور دکتر قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت به بهره برداری برسد.مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می گوید:مرحله نخست شهرک سلامت با 84 هزار متر مربع زیر بنا و چهار هزار میلیارد ریال هزینه افتتاح می شود.
کیانوش جهانپورمی افزاید:این مرحله شامل کلینک های ارتو پدی ،مرکز جامع زنان و مامایی ، مراکز جامع تخصصی و مطب های شخصی است.
شهرک سلامت طرحی منحصر به فرد در کشور است که مهمترین هدف احداث آن ارایه خدمات ملی و منطقه ای به گردشگران سلامت و کاهش بار ترافیکی و سفرهای شهری اصفهان است.
مهدی جمالی نژاد شهردار اصفهان نیز یکی از مهمترین اهداف ساخت این شهرک را پذیرش بیماران کشورهای همسایه و دیگر شهرهای ایران، در قالب گردشگری سلامت می داند و اضافه می کند:این طرح با دریافت نشان استاندارد های بین المللی و با استفاده از مجرب ترین پزشکان داخلی و خارجی مانند پروفسور سمیعی جراح بزرگ مغز و اعصاب دنیا به بیماران خدمات رسانی می کند.سرمایه گذار شرکت بین المللی این شهرک هم با تشریح جزییات این طرح می گوید: 600میلیارد تومان در شهرک سرمایه گذاری شده و علاوه بر جذب سرمایه خارجی، 4500 شغل مستقیم برای مجموعه پزشکی و پیرا پزشکی ایجاد می کند.
بگفته مسعود صرامی: این طرح در سال 1392 کلنگ زنی شده و باید در مدت دو سال و نیم به پایان می رسید اما به علت اینکه در کشور قانون ایجاد و بهره برداری شهرک های سلامت را نداریم در ساخت و دریافت برخی مجوزها دچار مشکل شدیم.
سید عبدالوهاب سهل آبادی ،رییس اتاق بازرگانی اصفهان، هم شهرک سلامت را امتیازی ویژه برای این کلانشهر می داند و تاکید می کند:کشورهای عربی و اسلامی می توانند کشورهای هدف گردشگری سلامت اصفهان شوند.گردشگری سلامت که این روز ها با عنوان صادرات نامرئی مطرح شده، صنعتی است که بدون خروج کالا از کشور، ارز وارد کشور می کند که براساس بررسی ها این نوع گردشگری در مقایسه با انواع دیگر گردشگری ارزآوری 3 برابری برای کشور دارد .
20 شهر جهان با اصفهان عقد خواهر خواندگی دارند که این مهم می تواند با وجود شهرک سلامت به رشد این صنعت کمک کند تا گردشگرانی از کشور های حوزه خلیج فارس ، خاورمیانه و شرق آسیا آوازه تبحر پزشکان ایرانی به خصوص اصفهانی ، را در جهان منعکس کنند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۴۵۸۷۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، شرکت لوله‌سازی اهواز به عنوان یکی از راهبردی‌ترین شرکت‌های زیر مجموعه صنایع بزرگ نفت و فولاد کشور و نخستین تولیدکننده لوله‌های فولادی در غرب آسیا، در نخستین حضور فعال و پویای خود در ششمین نمایشگاه اکسپو، گام بلندی برای رقابت جدی در بازار‌های کشور‌های همسایه برداشت.

شرکت لوله‌سازی اهواز به عنوان بزرگ‌ترین شرکت تولید لوله‌های فولادی انتقال نفت و گاز در خاورمیانه برای یافتن بازار‌های جدید و ترسیم یک افق صادراتی روشن، در نخستین حضور فعال خود در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران "اکسپو" بازار‌های هدف در کشور‌های حوزه خلیج فارس و همسایگان شرقی و غربی را نشانه گرفته است.

مدیران شرکت لوله‌سازی اهواز در این نمایشگاه برای انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی با شرکت‌های بزرگ منطقه خاورمیانه، با بازرگانان و مدیران شرکت‌های بزرگ از عراق، ارمنستان، روسیه، افغانستان، عمان و قطر وارد مذاکره شدند و در سه روز نخست نمایشگاه، شرکت لوله‌سازی اهواز قدم‌های نخستین خود به منظور یافتن بازار‌های جدید با محوریت کشور‌های همسایه را استوار و محکم برداشت.

همچنین در چارچوب مذاکرات مشترک بین شرکت لوله‌سازی اهواز با اتاق‌های مشترک بازرگانی ایران و قطر، ایران و عمان و ایران و افغانستان، راه‌های همکاری‌های مشترک برای حضور در بازار‌های هدف ارائه و برنامه‌ریزی‌های مدون انجام شد.

شرکت لوله‌سازی اهواز با ظرفیت تولید سالانه ۷۹۰ هزار تن انواع لوله‌های فولادی و چهار میلیون متر مربع پوشش (لوله) از جمله بزرگترین تولیدکننده‌های لوله در منطقه خاورمیانه محسوب می‌شود.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران" اکسپو" امروز به کار خود پایان می دهد.

دیگر خبرها

  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • احداث شهرک بازیافت، گامی برای جمع‌آوری انبارهای غیرمجاز در نصف‌جهان
  • کمبود نیروی پرستاری، یک‌ مسئله جهانی است
  • لوله‌سازی اهواز در مسیر توسعه صادرات
  • ظرفیت شهرهای خواهرخوانده در گسترش دیپلماسی فرهنگی در اصفهان
  • اصفهانِ زیبا ظرفیت بالایی برای گردشگری و تجارت دارد
  • استقبال فعالان عرصه‌های اقتصادی از پروژه‌های تفریحی شرکت توسعه اصفهان
  • اجرای پروژه غذایی و گردشگری در بام اصفهان پس از ۳ سال
  • حضور ۱۰ هیات تجاری خارجی در فارس
  • برنامه‌ریزی برای عملیاتی شدن ۶۴ پروژه کلان استان فارس