Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دستگاه شتاب دهنده خطی که برای درمان بیماران سرطانی توسط محققان در اصفهان طراحی و ساخته شده است، ظهر سه شنبه توسط رئیس‌جمهور در شهرک سلامت اصفهان رونمایی شد.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان طراحی کننده این دستگاه در مراسم رونمایی از دستگاه شتاب دهنده تولید داخل اظهار داشت: همزمان با روز فناوری هسته‌ای، دستگاه شتاب‌دهنده خطی سلامت از نوع MAV6 در شهرک سلامت اصفهان از طریق تله کنفرانس توسط رئیس جمهور رونمایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرید نجات بخش با بیان اینکه این دستگاه نخستین دستگاه شتاب دهنده خطی پزشکی MAV6 در کشور است، ادامه داد: شرکت دانش بنیان بهیار صنعت سپاهان چهارمین کمپانی تولید کننده این دستگاه در جهان است.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر از سه روش جراحی، شیمی درمانی و رادیوتراپی برای درمان سرطان استفاده می‌شود، اظهار داشت: استفاده از رادیوتراپی یکی از معمول‌ترین روش‌های درمان است که برای استفاده از این روش درمانی نیاز به استفاده از دستگاه‌های شتاب دهنده خطی داریم.

روش رادیوتراپی در درمان بیماری سرطان در کشور کمبودهایی وجود دارد

نجات بخش با تاکید بر اینکه در زمینه استفاده از روش رادیوتراپی در درمان بیماری سرطان در کشور کمبودهایی وجود دارد، تصریح کرد: طبق استاندارد سازمان بهداشت جهانی به ازای هر یک میلیون نفر باید ۳ دستگاه شتاب دهنده خطی پزشکی وجود داشته باشد در حالی که در حال حاضر در کشور کمتر از یک دستگاه به ازای هر یک میلیون نفر داریم.

وی ادامه داد: شرکت دانش بنیان بهیار صنعت سپاهان با طراحی و ساخت دستگاه شتاب دهنده خطی پزشکی بومی MAV6 تلاش دارد تا نیاز کشور به این دستگاه را برطرف کند.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان بهیار صنعت سپاهان با بیان اینکه ظرفیت ابتدایی تولید دستگاه شتاب دهنده خطی در طول سال ۵۰ دستگاه است، اضافه کرد: این امکان وجود دارد تا ظرفیت تولید را تا ۱۰۰ دستگاه در سال افزایش دهیم.

وی گفت: هزینه خرید هر دستگاه یک و نیم میلیون دلار است که جوانان متخصص و متعهد ایرانی در شرکت می‌تواند این دستگاه را با یک سوم هزینه تولید کنند.

نجات بخش همچنین از بومی سازی دستگاه ام. ال. سی، دستگاه دوزمتری و دستگاه بلاک کاتر که از تجهیزات جانبی برای کالیبراسیون دستگاه شتاب دهنده خطی است، خبر داد و گفت: با بومی سازی این تجهیزات نیاز به خرید این تجهیزات از خارج کشور وجود ندارد.

وی با تاکید بر اینکه این دستگاه نیاز کشور را تأمین خواهد کرد، افزود: این نخستین دستگاه شتاب دهنده خطی ساخت ایران است و برای ساخت آن به هیچ کشوری وابسته نخواهیم بود.

کد خبر 4586120

منبع: مهر

کلیدواژه: سرطان دانشگاه های علوم پزشکی خدمات درمانی بومی سازی اختراع و مخترعان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۳۶۴۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 

ایسنا/زنجان مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت: طی ۲ روز گذشته ۷۰۰ زنجانی از طرح نذر سلامت هلال احمر خدمات رایگان درمانی و دارویی دریافت کردند و روند ارائه خدمت ادامه دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی هلال‌احمر استان زنجان، حکمت‌اله هاشمی، افزود: جمعیت هلال‌احمر استان زنجان با مشارکت قرارگاه الکفیل ۱۱۰ یونیت دندانپزشکی برای ارائه خدمات به مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی در مجموعه ۶ هزار نفری ورزشگاه انقلاب زنجان کرده است.

وی تصریح کرد: ۳۱۰ دندانپزشک و دستیار دندانپزشک در ارائه این خدمات همکاری و مشارکت دارند که از این تعداد ۲۴۰ نفر از داوطلبان جمعیت هلال‌احمر وظیفه خدمت‌رسانی به مراجعان را بر عهده دارند.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان با تاکید بر اینکه یک هزار فریم عینک برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی تامین شده است، گفت: پس از انجام معاینات مورد نیاز این فریم‌ها به بیماران نیازمند تحویل داده می‌شود.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان گفت:  بیمارستان درمان و توانبخشی در کنار خدمات دندانپزشکی راه‌اندازی شده که خدمات ویزیت و ارائه داروی رایگان انجام می‌شود.

هاشمی تاکید کرد: تا ۱۵ اردیبهشت ماه پزشکان عمومی، متخصص کودکان، متخصص عفونی اطفال، زنان و زایمان، تغذیه، داخلی، کلیه، ریه کودکان و قرنیه در این بیمارستان بیماران نیازمند را ویزیت می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: نوزادان و کودکان تحت پوشش سازمان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی (ره) به لحاظ سلامت حرکتی و جسمی معاینه خواهند شد.

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان زنجان، این معاینات را صافی کف پا، پای پرانتزی و گودی کمر برشمرد و گفت: در صورت تشخیص پزشک برای درمان در صورت داشتن مشکل، این کودکان و نوزادان جهت درمان به مراکز درمان و توانبخشی هلال‌احمر استان ارجاع داده می‌شوند.

هاشمی افزود: پنج مشاور داوطلب برای ارائه خدمات رایگان نیز در حال ارائه‌ خدمات مورد نیاز هستند.

وی ادامه داد: ارائه آموزش‌های رایگان کمک‌های اولیه توسط مربیان هلال‌احمر از دیگر خدماتی است که در حال انجام است.

گفتنی است، ارائه خدمات درمانی با همکاری قرارگاه جهادی الکفیل از ۱۲ اردیبهشت شده و تا ۱۵ ماه جاری ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • شناسایی ۶ هزار زوج نابارور در لرستان
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • کودکان زیر ۷ سال رایگان درمان می‌شوند
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • رونمایی از خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار در اصفهان
  • رادیو انعکاس‌دهنده صدای مردم است
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود